Web Analytics Made Easy - Statcounter

احتمالاً بسیاری از شما با توجه به شرایط موجود و همچنین فراهم آوردن امکان استفاده از گوشی‌های هوشمند، تمایل داشته باشید که روش خرید اینترنتی بلیط هواپیما را بدانید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام چارتر دات آی آر، حقیقت ماجرا این است که این روش خرید اینترنتی بلیط هواپیما بسیار ساده بوده و هزینه آن نسبت به خرید حضوری کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نگرانی‌هایی در مورد اعتبار سایت فروشنده بلیط و همچنین نحوه خرید آن وجود دارد که با روش‌های مختلف می‌توان این نگرانی‌ها را برطرف کرد.

در این مطلب ما تصمیم گرفتیم که از سایت چارتر به عنوان یکی از بهترین سایت‌های ایرانی با طراحی تجربه کاربری متفاوت استفاده کنیم و روش خرید اینترنتی بلیط هواپیما را آموزش دهیم.

پیدا کردن یک سایت مناسب برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما

اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک سایت مناسب و استاندارد برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما انتخاب کنید. خوشبختانه یا متأسفانه گزینه‌های متعددی در این زمینه در اختیار دارید. پس به همان اندازه‌ای که انتخاب بین آنها سخت است، گزینه‌های متنوع‌تری هم در اختیار دارید تا فرآیند خرید را به شکل مناسب‌تری انجام دهید. با وجود اینکه ما برای این آموزش خود از سایت چارتر استفاده کرده‌ایم و به شما هم پیشنهاد می‌دهیم که حتماً از این سایت استفاده کنید اما راهکارهایی برای اطلاع از اعتبار این سایت‌ها هم وجود دارد.

به عنوان مثال شما در وهله اول باید میزان فعالیت آنها و سابقه آنها در زمینه فروش اینترنتی بلیط هواپیما را بررسی کنید. بررسی سن دامنه سایت در این شیوه راهکار خوبی است. اما اگر شما به قسمت پایین صفحه اصلی سایت فروشنده بروید نماد اعتماد الکترونیکی و همچنین مجوز فعالیت آنها آورده می‌شود. از طرفی دیگر شماره مجوز سایت از طرف سازمان هواپیمایی کشور هم باید در این قسمت گذاشته شده باشد تا شما از کیفیت کار آنها اطمینان داشته باشید.

کسب اطلاع از نحوه خرید بلیط و تماس با پشتیبان سایت

در گام دوم باید ببینید که سایت مورد نظر چه شیوه‌ای برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما در اختیار شما قرار می‌دهد. برخی از این سایت‌ها راه کار ساده‌ای دارند و دردسر شما کم است. به عنوان مثال شما در همان صفحه اصلی سایت چارتر با چند گزینه مواجه هستید که به راحتی می‌توانید آنها را پر کنید و به گزینه‌های مختلف برسید. در حقیقت این یکی از اصلی‌ترین دلایل ما برای انتخاب سایت چارتر در این آموزش بود.

اما همه وب سایت‌ها شرایط یکسانی در فروش اینترنتی بلیط هواپیما ندارند و ممکن است تجربه کاربری آنها برای شما سخت باشد. توصیه اولیه ما این است که حتماً از سایت‌هایی با تجربه کاربری ساده استفاده کنید تا خیلی سریع‌تر و راحت‌تر بلیط مورد نظر خود را بخرید. اما اگر به استفاده از یک سایت خاص اصرار دارید در این حالت باید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید و از آنها بخواهید که گام به گام نحوه خرید از سایت را به شما آموزش دهند.

وارد کردن مشخصات مورد نیاز

اگر از مرحله قبل گذشته باشید در این مرحله شما باید اطلاعات و مشخصات مورد نیاز را برای خرید بلیط وارد کنید. همانطور که شما در خرید حضوری اطلاعاتی مانند مبدأ و مقصد پرواز، زمان پرواز و تعداد مسافران را در اختیار فروشنده قرار می‌دهید، در خرید اینترنتی بلیط هواپیما هم باید این مشخصات را وارد کنید. در وب سایت چارتر شما در همان صفحه اصلی و بدون تایپ کردن هیچ اطلاعات خاصی می‌توانید همه این اطلاعات را با چند کلیک ساده وارد کنید.

اما اگر شما از سایت دیگری استفاده می‌کنید طبیعتاً آنها هم باید جدول‌هایی در مورد مبدأ و مقصد پرواز و سایر اطلاعات مورد نیاز برای نشان دادن بلیط‌ها در اختیار شما قرار دهند. در این حالت شما می‌توانید اطلاعات مورد نظر خود را به دقت وارد کنید و پس از دکمه تأیید می‌توانید اطلاعات پروازی را ببینید. حتی با برخی از سایت‌ها امکان نشان دادن بلیط چارتر هواپیما و بلیط لحظه آخری هواپیما را هم دارند. در این حالت کار شما برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما بسیار راحت‌تر است و احتمالاً گزینه بهتری پیدا می‌کنید.

مطالعه گزینه‌های مختلف و انتخاب بهترین گزینه

اگر مراحل قبل را انجام داده باشید الان باید یک فهرست از گزینه‌های مختلف در اختیار شما قرار گرفته باشد که مربوط به ساعت‌های مختلف پرواز و همچنین شرکت‌های هواپیمایی مختلف باشد. با توجه به کیفیت پرواز شرکت‌های مختلف و همچنین امکاناتی که آنها در اختیار شما قرار می‌دهند طبیعی است که قیمت بلیط هواپیما با یکدیگر متفاوت است. در این بین گزینه‌هایی مانند بلیط چارتر یا بلیط لحظه آخری هم وجود دارد که قیمت آنها نسبت به بلیط‌های سیستمی متفاوت است.

نحوه اعمال قیمت در سایت‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال در سایت چارتر شما با یک صفحه تحت عنوان ارزان‌ترین قیمت بلیط هواپیما مواجه می‌شوید که در آن قیمت پرواز شهرهای مختلف به ترتیب آورده شده و قیمت آنها هم ذکر شده است. به همین دلیل شما با کمترین دردسر ممکن و خیلی راحت می‌توانید گزینه‌های مختلف را با هم مقایسه کنید در بین آنها مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید.

پرداخت اینترنتی و دریافت رسید

این مرحله از خرید اینترنتی بلیط هواپیما مربوط به پرداخت هزینه قیمت بلیط است. با توجه به اطلاعاتی که شما در بندهای قبلی پر کرده‌اید سایت مورد نظر یک فاکتور از گزینه‌ها و وضعیت بلیط برای شما صادر می‌کنند و در کنار آن گزینه پرداخت اینترنتی را هم قرار می‌دهد. بنابراین شما به کمک اطلاعاتی مانند رمز دوم کارت و تاریخ انقضا کارت بانکی خود می‌توانید روند پرداخت را با کمترین دردسر ممکن انجام دهید.

در نهایت پس از تکمیل فرآیند خرید و پرداخت اینترنتی هزینه، یک رسید برای شما صادر می‌شود که به معنی بلیط کاغذی بوده و در فرودگاه مورد نظر اعتبار دارد. در کنار این موضوع هم وب سایت‌هایی مانند وب سایت چارتر پشتیبانی دائمی برای بلیت خود در نظر گرفته‌اند تا در طول پرواز به شما کمک کنند و یک پرواز مناسب را داشته باشید. توصیه ما این است که برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما حتماً به سراغ وب سایت چارتر بروید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وب سایت چارتر خرید اینترنتی بلیط هواپیما خرید بلیط آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟

همزمان با گسترش فروش کالای قاچاق در سایت‌های فروشگاهی دارای درگاه پرداخت بانکی، معاون فناوری‌های نونین بانک مرکز بیان کرده که این خدمات فقط برای کسب و کار‌های مجاز این بخش اراده داده می‌شود؛ لذا این احتمال می‌رود که در سایه سوء نظارت برخی وزارتخانه قاچاقچیان کالا در پس نقاب کسب و کار اینترنتی اقدام به فروش اجناس ممنوعه خود می‌کنند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ قاچاق پدیده‌ای مخرب در اقتصاد هر کشور است که ضمن وارد کردن خسارت‌های سنگین به بدنه تولید، دولت آن کشور را هم از دریافت حقوق گمرکی و عوارض کالای قاچاق شده به کشور محروم می‌کند.


متاسفانه در طول سال‌های اخیر حجم ورود کالای قاچاق به ایران از شدت زیادی برخوردار شده به گونه‌ای که این موضوع صدای اعتراض تولیدکنندگان کالا‌های قاچاق‌خیزی همچون لوازم خانگی و پوشاک را هم درآورده است. قاچاق یک وجه از اقتصاد زیرزمینی محسوب می‌شود؛ لذا، به واسطه این موضوع تمامی دولت‌ها سعی می‌کنند که دست اندرکاران این نوع فعالیت‌ها را از دریافت برخی خدمات پولی و بانکی محروم سازند.


عرضه کالای قاچاق در سطح بازار اشکال مختلفی دارد؛ عموماً این نوع کالا‌ها به صورت سنتی در بازار فروخته می‌شود، اما در طول سال‌های اخیر مواردی دیده شده که باند‌های قاچاق سعی کرده‌اند که کالای غیرقانونی خود را در بستر اینترنت و از طریق سایت‌های فروشگاهی برخط به فروش برسانند.


با ظهور کسب و کار‌های اینترنتی و افزایش تمایل مصرف‌کنندگان در بهره‌برداری از خدمات آنها، استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی هم رشد قابل توجهی پیدا کرد. در اواخر سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی برای تسهیل نقل و انتقالات غیر نقدی معاملات سامانه شاپرک را راه‌اندازی کرد. اصلی‌ترین ماموریت تاسیس این سامانه، فراهم کردن فضایی امن برای انجام مبادلات غیرنقدی بوده که در سال‌های اخیر به شکل گسترده‌ای رواج پیدا کرده است.


در حال حاضر اکثر تراکنش‌های مالی پایانه فروش، کارتخوان و درگاه اینترنتی در بستر این شبکه انجام می‌شود. آخرین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان ارزش مبادلات صورت گرفته در بطن این سامانه حدود ۱۰ هزار و ۹۳۳ همت بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۱، رشد ۳۵ درصد را تجربه کرده است. گفتنی است؛ که ارزش تراکنش‌های مالی ثبت شده در سامانه شاپرک در سال ۱۴۰۱، عددی بالغ بر ۸ هزار و ۹۶ همت بوده است


البته باید این نکته را هم یاد آورد شد تمامی آن ۱۱ هزار همت تراکنش مالی صرفاً مختص به درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبوده و پایانه‌های فروشگاهی و کارتخوان‌ها هم از این عدد سهم قابل توجهی دارند، اما از آنجایی که بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا خرید غیر حضوری کالا و یا خدمات از رونق زیادی برخوردار شد، می‌توان این انتظار را داشت که عدد مربوط به درگاه‌های اینترنتی هم رقم قابل ملاحظه‌ای باشد.


بر اساس آخرین گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، میزان ارزش اسمی معاملات رسمی تجارت الکترونیک در سال ۱۴۰۱ عددی بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا، به واسطه این موضوع می‌توان این تحلیل را داشت که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حداقل به دو هزار ۵۰۰ همت رسیده باشد.


یکه‌تازی قاچاقچیان کالا در عرصه تجارت الکترونیک


آن طور که از آمار‌های پیداست در طول سال‌های اخیر میزان ارزش تجارت الکترونیک از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. همزمان با این رشد، عرضه کنندگان کالا قاچاق هم با توجه به این نکته سعی بر آن داشتند که از این ظرفیت برای فروش کالا‌های ممنوعه خود استفاده کنند.


چند ماه قبل «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز میزان ارزش معاملات رسمی این حوزه را یک هزار ۸۳۳ هزار میلیارد تومان و همچنین مقدار ارزش معاملات صورت گرفته در بازار غیررسمی را با استناد به گزارش شورایعالی فضای مجازی، ۵۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.


به نظر می‌رسد که بخشی این ۵۰ هزار میلیارد تومان مختص به کسب و کار‌هایی است که اینماد ندارند و یا اینکه به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند، اما مطمئناً بخش اعظمی از آن عدد مربوط به تراکنش‌های مالی باشد که از محل عرضه کالا‌های قاچاق محقق شده است.


فروش کالای قاچاق صرفاً از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا با استفاده از کارت به کارت صورت نمی‌گیرد، بلکه بخش قابل توجهی از این مبادلات از طریق سایت‌های فروشگاهی صورت می‌گیرد که از درگاه پرداخت امن برخوردار هستند!


قطع فوری درگاه‌های پرداخت سایت‌های عرضه کننده کالای قاچاق


«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت برخورداری برخی از سایت‌های فروشگاهی عرضه کالای قاچاق از درگاه پرداخت بانکی اظهار کرد: ارائه خدمات پرداخت به سایت‌های عرضه کنندگان این نوع کالا‌ها تخلف بوده و امکان انجام آن وجود ندارد. درگاه‌های پرداخت صرفاً برای کسب و کار‌ها در نظر گرفته می‌شود.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی حساسیت بالایی نسبت به این موضوع دارند. به محض شناسایی این نوع کسب و کار‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها برای بانک مرکزی ارسال شده و سپس درگاه‌های پرداخت آن‌ها به سرعت قطع می‌شود.


آنطور که معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت درگاه‌های پرداخت بانکی فقط به کسب و کار‌ها تعلق می‌گیرد؛ یعنی این خدمات فقط به افرادی ارائه داده می‌شود که از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت روند مجوز دهی و معرفی آن‌ها به عنوان صاحبان کسب و کار به بانک مرکزی انجام می‌شود.


در حال حاضر بسیاری از سایت‌های اینترنتی تبدیل به جولانگاهی برای عرضه کالای قاچاق شده است؛ متاسفانه فروشندگان این قبیل محصولات در پس نقاب صاحب کسب و کار اینترنتی مشغول عرضه اجناس ممنوعه خود هستند. حال باید دید که برای جلوگیری از این موضوع وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد و همینطور بانک مرکزی چه اقداماتی را اتخاذ خواهند کرد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، سایت اینترنتی ، بانک مرکزی ، کسب و کار اینترنتی ، وزارت صمت ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9y

دیگر خبرها

  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • سفر با قطار و هتل، یکجا رزرو کن، آسوده‌تر سفر کن
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir